Like they do in New York

Imorgon är jag ledig. Kanske blir det en tripp till stan.
Gamla Stan

Korkad, dum och glad

Dagens citat:
Josephine: Vin är farligt. Jag deckade på en sodastream...!

Stoppa pressarna

Strykt det jag skrev tidigare! Välte en jättestor kopp med te på mattan. Och när jag torkade upp välte jag sen igen!
The Universe is trying to get me.

Do-dodo-dodo-doo yout want to

Robin på tåget

Vilken härlig morgon jag har haft. Vaknade jätte pigg fast jag sov mindre än minimum antalet timmar man ska ha sovit för att fungera. Tröttheten kanske kommer senare.
Skolan blir nog intressant.

Ps. Jag har inga coola nya bilder så det blir gamla skumma bilder istället.

En rödlysande kanin

(Fixad)Kanin lampor"Inte bra Stefan, inte bra alls. Men kul var det!"
Det är vad jag tänker för mig själv  efter den här helgen. Det blev utekväll igår också. Var nog inte ens helt återställd efter fredagen.
Hängde med Robb, Jules och Nadja hemma i Nadjas kollektiv. Vardagsrummet var kanske inte det fräschaste men vi fick det att funka.
Men nu till det tråkiga. Jag har totalt ignorerat alla min skolarbeten.
Måste skriva ett flertal uppsatser i engelska. (Jane blir nog besviken på mig igen)
Måste ha skrivit en historieuppsats till nästa vecka. (Anna blir definitivt inte glad)
Måste läsa Mästare och Margarita till svenskan och fixa logg. (Mona Lisa kommer klaga igen)
Måste skriva klart ekonomiuppsatsen. (Blair tro att jag är dum i huvudet)
Måste plugga matte. (Rolf kommer inte märka men ändå)
I biologi har jag inget att göra...men jag vet att vi ska göra en labb nästa vecka så jag kommer väl få skriva en rapport.
Vem vill hoppa från bron med mig?
-
Karma Tree får mig att glömma min problem för en stund.

Dunka dunka i mitt huvud

Kom hem för kanske en halvtimme sen, efter att spenderat igår kväll/natt bort.
Träffade massor av folk som kände massor av annat folk som jag känner. Lite kul var det.
Gick och nynnade på Forever young på vägen hem. Men när jag letade upp den på youtube var den itne lika bra som i mitt huvud.
Så jag bjuder på lite Radiohead istället, a.la Time Räisänen. (bara för att jag känner så många finnar)


No I don't wanna fall in love


Taggad som en igelkott

När jag kom hem idag var min syster här hemma med sin lilla familj och min kusin. trevligt trevligt men huset ser alltid ut som ett dagis varje gång ungarna har varit på besök. Nu ska jag sätta mig och läsa samtidigt som jag avnjuter en kanelbulle.

Längtar till. påsklovet, när jag blivit klar med alla läxor, lördagen i april, när jag sålt min Arvika-biljett och förmodligen lite annat jag inte kommer på just nu.

Justice  - Stress

Tell me about it...

har blivit dålig på att uppdatera här och läsarstatistiken går upp och ner. Det är väl alltid samma människor som läser här tror jag.
Just nu gör jag små planer för framtiden (festivalsaker och allt som hör där till). Imorgon har jag ingen historia på morgonen. Vilket betyder att jag börjar efter lunch. Nice!

Let me "irish" up that for you

Har inte skrivit så mycket här de senaste dagarna så jag gjorde en kort sammanfattning på fredag och lördag. Läs om ni orkar :P.
Idga är det St. Patricks day...vilket betyder...a ni vet. :P Det är väl bara att fira.

Lördag hela veckan

Lördag
Skulle plugga MEN så blev det inte. Gick upp runt elva tiden och jag är en morgonmänniska så det var som att halv min dag var borta. Efter att åtminstonde lsät ltie ur engelskboken så var det av mot Stan. Träffade Isabella vid slussenoch vi tog var sin smoothie på Tullys. Mass prat om vad vid hade gjort sen senaste gången vi träffats, vilket var i November, och sen också planer för sommaren. Eftersom det var lördag stängde alla affärer tidigt men vi hade tid att kolla runt i en bokhandel en stund.


Inga konstigheter

Fredagen var proppad med saker att göra. Dagen börjar med att kalssen ska samlas i kungsan. En tredjedel kommer, men det stoppar inte lärarna från att dela upp och i två lag och ha snöbollskrig. Sedan vandrade vi vidare och efter att ha blivit utslängda fick vi vänta en halvtimme innan vi fick gå in i National museumet. Efter vandrat och kollat lite slött på tavlorna spårade det ut lite och slutade med att vi hånade alla tavlorna, för att gubbarna var feta, tanterna var fula eller för att bebisarna var nakna.
Sen åkte vi vidare till Älvsjö där vi klättrade. Inte på berg men på klätterväggar. Det enda läskiga var när man skulle ner. :S

Senare var det överraskningsmiddag på Rice för Martin. Hans ansiktsuttryck när han såg alla var PRICELESS! Sedan vidare hem til Martin dä alla slöade och åt tårta.

När jag åkte hem somnade jag på tåget men vaknade på min station och kom på att Josephine hade fest hemme hos sig. Ringer och ringer men ignen svarade. Gick dit ändå och kunde höra båda musik och människor innan jag ens såg balkongen. Plötslit skriker folk och frågar om jag ska på fest från balkongen. Då hörs en röst som säger: Mend et är ju Stefan! Alla börjar ropa Stefan! Stefan! Stefan!...årets välkomnande. Riktig trevligt vart det med massa trevliga människor. Du lyckas bra Josephine.

Vet inte när jag kom hem, men jag var trött.

Don't give up

Gick upp väldigt tidigt idag. Vet inte riktigt varför. Så lekte med min hund i en halvtimme sen insåg jag att jag var ofantligt trött. Gjorde lite lemonad och det verkar ha gjort mig piggare. Idag ska vi på museum med klassen och sen ska vi klättra. Vi får se om jag lyckas nå toppen. Kvällen blir nog också spännande.

Adiam Dymott - Miss You


You are deadweight

Känner mig så lättad över att jag har gjort det som jag riktat in mig på och att economiläraren tycte om min uppsats. Men jag blir stressad av alla hemligheter och smygandet. >.< Har också blivit väldigt lättiriterad och blir sur på alla människor, utom en, för bara små saker.
Pinapple Princess...den låter väcker minen som jag egentligen glömt....

Hate to say I told you so

Bara plugga idag. Gick upp klockan 6 och började skriva min läslogg ända till ca. 15 minuter innan min buss skulle komma. I skolan fortsatte jag på läsloggen tills Historian började. När skoldagen var slut gick jag till närmaste dator och fortsatte skriva på min ekonomiuppsats. När buss som tar mig hem kom åkte jag hem och hemma fortsatte jag med ekonomin. Blev klar för kanske en timme sen och tar en paus. Jobbigt värre :S

I get the skills from the pills

Jag behöver hjälp. Har X antal saker att göra till imorgon och jag kan aldrig börja. Jag har ork och det är iget speciellt som hindrar mig men jag är inte "peppad" för att göra något. Hjälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gick upp och hämtade glass och funderade på vad jag skulle skriva här på bloggen. Tänkte att jag kunde skriva "Finns det något godare än en skål glass..." och när jag hällde strössel tänkte jag "...med en massa strössel på....", när jag gick ner för trappan: "...det är verkligen något av det godaste".
KABLAM! Halkar i trappan! Tappar balansen! Skålen med glass (och med massa strössel) flyger ur handen! Glassen och strösslet flyger ur skålen! Glassen landar i en klump på golvet! Strösslet som inte var fast på glasen kastas ut åt alla håll! Skålen rullar under soffan! Min lillebror tittar förvånat på mig!
Nu ligger en glassklump, omringat av strössel, på golvet framför trappan. Själva äter jag en klase äckliga vindruvor och chattar. Tänker skriva klart det här innan jag ta bort klumpen, det var sista glassen i huset, så arg är jag!

....veva ner rutan....vinka till grannen....tuta....

Eskimooo

"Galadriel is being 'elfish"

Lång skoldag idag. Men det känns ändå inte som att jag gjorde speciellt mycket. Nu väntar jag bara på att min economilärare ska döda mig. <_< Men idag var jobbig...
Känns som att jag inte vet vad jag gör

Förkovrar sig med eliten

AJ, aj, aj. Tror jag håller på att bli sjuk. Japp jag sa de förbjudna orden. Känner mig hänhg och har ignen vidare lust att äta upp maten. Skyller på champiniornernas gummiaktiga konstistens. Eller så är allt bara ett resultat av en första skoldag efter ett sportlov. Nåja hur det än nu är såär planen att läsa svenskboken en stund och sen sova.
Skylle mitt dåliga immunförsvar på att jag inte äter så bra när jag är ledig och att jag är sjuk på Skorpan.

A+

Senaste tillöket till länk listan är Essayskirt som skrivs av Wille. Massa random blandat med bilder och annat. Lite som den här fast med ett mer propert språk. :P

"Essays are like skirts: They should be long enough to cover the subject, but short enough to keep it interesting."


Där vallössen bor?

God middag, som min lärare brukar säga. Började dagen med att läsa lite och nu har jag fixat min läslogg. *stolt* Bakade också en kladdkaka idag som jag har gått och små ätit på medan dagen har gått.
Får ångest varje gång jag tänker på historian och ekonomin. Har nog ett par saker att göra i dessa ämnen. För övrigt så har jag försökt plugga x-antal gånger idag men det slutar med att jag sitter framför tv:n och kollar på Svampbob eller framför datorn och lyssnar på Manson. Hjälp...

Kent - FF


RSS 2.0