If I could stick to you

God morgon.
Idag ska jag åka skridskor, nu är det bestämt. Det ska bli kul.Har bakat kokosrutor eller vad ni nu vill kalla dem. Mina ögon kliar och det enda jag ätit är smet. Mina kläder har choklad fläckar och mina händer luktar kokos. Vinner jag?
Ska lyssna på lite mer musik sen ska jag leta efter mina skrillor som gömmer sig någonstans i källaren bland massa annat skrot.

The Kooks -  Young Folks

Your heart shaped glasses

Har ni ätit semlor idag. Det har jag, ska nog äta en till snart. Valde nya bågar idag, vilket var jobbigt. tanten som gjorde synundersökningen på mig pratade med mig som att jag gick på dagis. Sen sa hona tt hon dubbeltestade mig flera gånger a.k.a. hon försökte lura mig för att se om jag ljög. Haha nej nu överdriver jag, men hon pratade faktist som en dagisfröken. :P
Imorgon ska jag åka skridskor...tror jag...är faktist inte så säker längre...

Ey ey ey ey!

Idag är första dagen på sporlovet som jag har gjort något vettigt. Börhade med att städa mitt rum lite smått, har bytt påslakan och allt vad det e, har strukit skojortor och nu vädras mitt rum för att jag sen ska göra en storstädning. Senare idag ska jag åka och göa syntest, tror jag ska skaffa linser också. Sen ska jag väl hinna läsa svenskboken också, Kärlek het som chili. Får se sen hur det går med det.
Dagens låt:
Vampire Weekend - A-punk


Can it be chapka time now?


Chapka time!More chapka!Chapka 4 ze people!


Look outside at the raincoats coming

Igår spenderade jag mesta av dagen i stan med Sally. Hon skulle llåna mig en bok så vi passade på att ta något att äta i Gallerian. Städaren sa åt oss at gå sen för att dem skulle stänga. SÅ vi vandrade runt i NK och det var massa folk där, fast det var efter stängningstid. När vi kommit ut såsnöade det ännu mer än innan men vi gick till kungsträdgården. Man kunde höra musik från skridskordelen så vi stannafe och hade snöbollskrig. När vi insåg att Sally inte skulle hinna med sin buss så bestämde vi oss för att ta något att äta på donken. Vi satt där i mer än en timme tror jag och lekteen egen version av Pest eller Kolera. Såg också killen som var med i Alcazar förut. Sen fick vi skynda osss till tunnelbanan och sen springa till bussen för att jag skulle hinna med sista bussen hem. Jag hann.
 
Sally LoL
Sal LoL
Moi?

Jerry! Jerry! Jerry!

Njöt av middag framför tv:n eftersom det ligger överdrivet mycket saker på matbordet. Vi möblerar om. I alla fall så zappade jag runt och kom fram till tv400, och vad visades om inte The Jerry Springer Show. White trash tv nr.1. Hur kan skräp tv vara så underhållande?

Oh noes

Har matte prov imorgon och inga glasögon. What to do? Har pluggat lite i alla fall, fast kanske itne så mycket som jag borde ha gjort. Nåja idag var itne historieläraren så glad, eller jag borde säga att hon flippade. Men förutom det var dagen bra. Nu glömde jag vad jag skulle skriva. Ni får nöja er med en dagens låt.

Chemical Brothers - Salmon Dance


Åkej Åkej

Åkej åkej jag bore ha pluggat mera igår.
Åkej åkej jag borde inte ätit så mycket godis igår.
Åkej åkej.

Någon sa att jag borde ha massa mdoe och stuff på bloggen så jag funderar på om jag ska ha det eller inte. Brukar ju själv skämta om folk som bloggar och sätter upp sina "dagens-outfit" och sånt.

morran
jfHittade I alla fall två tröjor jag skulle vilja ha. Den första är typ en cardigan och ser varmt ut. Bra att ha nu när snön kommer och går. Den andra är pike, som vilket jag itne brukar använda, men jag gillar trycket. Ser ut som Morran från Mumin.



Sugar rush

Jag är så himla stolt över mig själv att det inte är sant. Har knappt suttit vid datorn idag och försökt plugga istället. Egentligen har jag hållit mig framför tv:n men jag ahr lyckats plugga en del. Känns som att jag kan allting nu! Är på så hilma bre humör att det inte finns. har också haft sugar rush sen klockan elva eftersom det finns massor av godishemma den här helgen. Fick en påse med godis (och tuggummin för tänderna) av mina föräldrar plus att vi redan hade en stor skål med godis och en ask med gelehjärtan framme. Sen när pappa hade handlat hade han med sig muffins och det står ett par semlor i kylskåpet , finns nog ltie glass i frysen också. Känner mig som typ Homer Simpson eller någon annan gottegris (kanske skulle skrivit att jag känner mig som Jossan mend et stämmer ju itne längre ;) ). Nu ska jag fortsätta med att glo på "dumburken", kanske mer plugg senare.

02.14.09

Härlig dag idag. Vaknade av solljus...solljus! Det betyder att våren snart är här. Det betyder att det inte är mörkt när man går upp klockan nio på morgonen! Efter jag ätit lunch gick jag ut för att träffa Grannflickan (inte riktigt grannar men nära bor vi). Gick på promenad och upp på ett berg men utsikt över staden och en solnedgång. Sen gick vi och bakade chokladdmuffins. Spelade också lite tv-spel.
Åt precis middag med familjen. Mmm, potatisgratäng, haha! Vet itne riktigt vad jag ska göra nu. Kolla på melodifestivalen kanske. 90-någonting procent av folket i Sverige kollar väl på det.


Ty det är så

Lång skoldag med bland annat ett engelska prov. Svarade inte på alla frågor och skrev nog inte så bra svar heller. Sen bar de av till Stockholm för att se på teater med svenska klassen. Åt pizza i kungshallen och vi var åtta som delade på ett bord för sex personer. Lite packat var det. Sen köpte vi godis innan teater också.
Pjäsen heter Påsk och handlar om en liten familj som måste leva med faderna brott och andra småproblem. Intressant och annorlunda eftersom skådespelarna inte rörde sig så mycket och satt på stolar vända mot publiken. Innan ens pjäsen börja var det en gubbe som husshade oss. Men fem minuter in i föreställningen sov både han och hans sällskap. Fick också kontakt med en gammal bekant idag, via det magiska undret som är sms.

Dagens låt:

Mando Diao - Dance With Somebody



Improvisation is a sensation

Åkte som sagt till huvudstaden idag. Träffade Wille på plattan och vi letade efter något place där man kan lunc och som var billigt men inte snabbmats ställena. Om någn har några tips så skriv för det var inte lätta kan jag säga. Det slutade med att vi köpte mackor på något ställer som heter bla bla bla ny Gerorge. Det ligger inne i SOUK och det var ganska trevligt där. Sen letade vi efter något billigt ställe att köpa godis vilket tog sin lilla tid.  Sen skulle vi till Odenplan men vi stannade vid Tegnerlunden och käkade godis och pratade.
Senare på kvällen åkte jag och familjen till en thairesturang för att fira mamma eftersom hon fylde år idag. Tycker inte om thaimat så väldans mycket och det här besöket gjorde ändrade inte min inställning precis.

09.02.09

Studie dag idag. Vilket betyder sovmorgon, göra inget och strunta i att studera. Vem gör det egentligen? Tror att de flesta itne pluggar så mycket på studiedagar som lärarna tänkt att man ska. Mina planera för dagen var som bortblåsta och jag var väl lite små sur på folk. Men det gick ganska så snabbt över.
Imorgon ska jag åka till Estocolmo, mer vet jag ej. Men jag är bra på att improvisera, i alla fall så intalar jag mig det.
Just nu lyssnar jag på Linsey Lohans låt Over eftersom en viss person sa att den var bra. Funderar också på vad jag vill ha för skor eftersom jag behöver nya. Men jag ska vänta till våren för då ska jag sneaker shoppa.

A white saturday

Vad är det med vädret idag? Kollar ut genom fönstret och vad ser man? VITT! Massa snö och typ...dimma? Vet inte men man kan inte se långt för att allt bara är vitt. Fick lust att gå ut nu, haha.
 Jag ahr varit ganska så seg idag. Gick och la mig runt tre tiden för jag kollade på film på tv. Det var en film som heter The Girl Next Door. Handlade om en kille som var lite geekig och en dag ser han en tjej i huset brevid. Det visar sig vara Grannens systerdotter som ska vakta huset emdan grannarna är borta. Dom har kul och börjar gilla varandra. Men då får han veta att hon är en porrstjärna. :O Sen försöker han övertala henne att lämna det livet men måste göra massa saker för att få det att funka. Ganska så porrig film faktist, haha.
För övrigt såverkar det som att Paris fick ideen till musik videonsom  jag la upp igår från den filmen.

A punch in the face

Lalalala vet inte vad jag ska skriva, haha. Men jag kommer nog på något medan jag skriver. Kom precis på att SKorpan lovat att göra en låt som jag ska sätta på blogen. Hmm, borde nog frågar hur det går med det.
Nästa vecka har jag tre dagaras "ledigt"! Någon som vill plugga matte med mig? :P
För övrigt så har jag fått den här låten i huvudet, helt random egentligen. Men d2t är "catchy".



Kortis

Har bara historia idag, vilket gör att min skoldag slutar 9.50. Lyxigt eller hur.
Läste att The Hives ska ha en ny turne!! Men dem har inget i stockholm. Får väl bli en rresa till bror i Malmö kanske. ;)

No problemo dude

Efter lite uteslutningsmetod så hittade vad som var fel med bloggen. Och efter ett par sekunder hade jag fått tillbaka hela sidogrejjen (länkar, mm) på sin plats.

There she is!!!

Idag firade vi min syster som fyllt år under veckan. Åt massa bulllar och kladdkaka som dem hade bakat. Väldigt gott. När jag kom började jag kolla igenom uppsatsen jag fått tillbaka för att se vad jag skule ändra på. Det var en hel del som lät ganska så  dumt. HAHA. Fick leta i en halvtimme efter arbetet på datorn eftersom jag lagt den i en speciell mapp och sedan glömt bort mappen. Men det gick bra.
Imorgon är det våran första handbollsmatch i skol tävligen. Förr året kom vi tre men då fick vi ltie hjälp. ;) Men i år har vi ett starkare lag och vi vinner nog. Möter ännu en gång lärarlaget. :S Dom håller verkligen inte emot och släpper alla hämningar. Som tur har vi inte någon av lärarna så vi kan ju också slå emot. Man får tydligen nypas också. ;) Önska oss lycka till. :P

Har tråkigt så jag lägger också upp den här videon om en katt och en kanin.


RSS 2.0