When you get what you want but not what you needHar spenderat hela dagen med min nya polotröja, vad är grejen? Min först polotröja skulle jag tro. Vet inte avrför men jag har velat ha en nu ett tag så 35kr är inte så mycket för lite glädje. Att vara sjuk får en att tänka på avd man göra när man inte är i skolan, slösa tid eller göra något bra...
Nu ska jag fortsätta med att blocka reklam. Firefoxs adblock är ett framtidens verktyg.

Sagoland

I all vardagsstress var en promenad i dimman väldigt skönt. Gick till ett ställe som jag vet att rådjuren brukar hänga vid och som jag hade förutspått var det en lite skara rådjur där. Otroligt hur nära man kan komma dom innan dom skuttar iväg och man ser deras lilla, vita svansstump försvinna in mot skogen och dimman. Det var som en sagoland; med dimma, rådjur och meterhöga blommor. Och tystnad. Nästa gång följer kameran med.

Skola

Sitter här och udnrar när eknomilektionen ska börja igen. Rasten som skulle avra 5 minuter har nu blivit 20. Fast man kanske inte ska klaga.

klick

Igår var en produktiv dag. Först fotomässan med GG sen gjorde jag vin hemma. Läste också en massa i svenskboken och fixade photoshop till datorn.


Tick tack

Efter att ha dygnat "and pulled an all-nighter" för att kunna ha något att lämna in till skolan så kändes det skönt att inte behöva tänka på något. Tack till Paula som peppade på samtidigt som jag peppade henne. Nu har jag vaknat efter att ha sovit i en evighet känns det som (sov inte mycket annars (om jag inte varit ute)).
När jag går upp till köket ser jag att syskonbarnet varit över o bakat kanelbullar. Väldigt gott, känns väldigt hemtrevligt och jag känner mig samtidigt väldigt gammal.

10.15

Kom nyss påa tt jag nog suttit framför datorn i mer än 12 timmar i sträck nu. O typ pluggat.
Letat böcker, sources, jämfört, skrivit, kollat, lsät igenom o fixat. Allt för min mega-fina-fula-äckliga-uppsats.
Om jag kollapsar så vet folket varför.

Bus eller godis?

Haloweenparty nästa. Förar grej nu. Sitter hos Josephine och väntar medan hon o Lina gör sig klara. Dom ser ut som två halvdöingar med massa grenar lite här o där. bla bla glömde bort vad jag skulle skriva men det blir nog en kul kväll.

(detta skulle egntligen kommit upp igår)

RSS 2.0