Inga konstigheter

Fredagen var proppad med saker att göra. Dagen börjar med att kalssen ska samlas i kungsan. En tredjedel kommer, men det stoppar inte lärarna från att dela upp och i två lag och ha snöbollskrig. Sedan vandrade vi vidare och efter att ha blivit utslängda fick vi vänta en halvtimme innan vi fick gå in i National museumet. Efter vandrat och kollat lite slött på tavlorna spårade det ut lite och slutade med att vi hånade alla tavlorna, för att gubbarna var feta, tanterna var fula eller för att bebisarna var nakna.
Sen åkte vi vidare till Älvsjö där vi klättrade. Inte på berg men på klätterväggar. Det enda läskiga var när man skulle ner. :S

Senare var det överraskningsmiddag på Rice för Martin. Hans ansiktsuttryck när han såg alla var PRICELESS! Sedan vidare hem til Martin dä alla slöade och åt tårta.

När jag åkte hem somnade jag på tåget men vaknade på min station och kom på att Josephine hade fest hemme hos sig. Ringer och ringer men ignen svarade. Gick dit ändå och kunde höra båda musik och människor innan jag ens såg balkongen. Plötslit skriker folk och frågar om jag ska på fest från balkongen. Då hörs en röst som säger: Mend et är ju Stefan! Alla börjar ropa Stefan! Stefan! Stefan!...årets välkomnande. Riktig trevligt vart det med massa trevliga människor. Du lyckas bra Josephine.

Vet inte när jag kom hem, men jag var trött.

Kommentarer
Postat av: wille

hahhahaahah tavlorna <3<3<3STEFAN STEFAN STEFAN jerry springer style

>_<

2009-03-19 @ 22:15:15
URL: http://essayskirts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0