Up, up and away

Imorgon bär det av till Emmaboda festivalen med buller och brak. Har knappt bestämt vad jag ska ha med mig och ännu mindre vad jag ska ha allt i. Men allt löser sig säkert. Känns skönt att veta att all denna sista-minuten-stress har ett större syfte.

Förra årets Emmaboda låt från skogscampet: Psychic Stunts - Speaker's Block

Pepppp!

Update...

...eller nåt

Åker hem från Skåne imorgon. Kom hem från Danmark för några timmar sen.
Mina ben kommer fastna i någon konsig vinkel efter att ha suttit i bil så mycket.

Måste bara tillägga att den här filmen (bilden) är sämst, om man läst boken förstår man varför.


Skåne

Jag har varit lite dålig på att uppdatera men just nu är jag i Skåne och tar det lugnt innan nästa festival.

Its close to midnight

Gamla bilder från en grillkväll i Stava med mycket 90-tals nostalgi.
Let's go somewhere nice

Åkte iväg med Robin till Hultsfred förra veckan. Packa och köpa biljetter på måndag och iväg på tisdagen, cause that's how we roll. Blev som en överraskning för Lina och Josephine när dom stod på stranden och vi dök upp. Det var bra artister och party stämning tycktes inte ha något slut. Men efter 6 dagar med skräpmat, party, gapande och springa runtande så kände man sig något sliten. Bilder och saker finns på facebook för dem som inte sett redan.

Igår var det en tur till stan med Lina och Robin för att kolla rean. Senare mötte Josephine upp oss och vi vandrade iväg till skansen. Kolla på djur ,lyssna på repetionen av Allsången och leta efter bra matställen tog upp det mesta av tiden. Men vi lämnade Skansen någon minut innan den riktiga allsången skulle börja, hoppade på spårvagnen och iväg. Bilder  kanske kommer sen.

Låt oss vingla iväg

Bröt min dagliga cykel och bad rutin idag och hängde istället i vitabergsparken med Paula och Elina. Obligatorisk bonding, mm. Efter en snabb visit på donken och till t-centralen "utnyttjade" vi våran ålder och Paula korta klänning för att försöka smita in på Göra Källare.

Imorgon(idag) är sista jobbar dagen för lovet. YEAH!!

Onsdag

Sista veckan på jobbet är halvt över. Nu när jag har det som roligast och allt. Kollade i gamla 50-tals tidningar, då reklamen var sexistisk och coolhet (ironi) kopplades ihop med att röka.

Har varit i stan med Skorpan och ätit dyra mackor igen. (Min gamla hemkunskapslärare lärde oss att en måltid inte behöver kosta mer än 2.50kr) Om det går som planerat så är det bad som gäller senare. Då har jag badat varje dag den här veckan. Är ärligt talat ingen badperson, men det funkar senare på dagen. Troligen blir det inte mycket mer bad den här sommaren.

på väg

RSS 2.0