Orkar inte

Orkar inge just nu. All fake drama och min egna lathet.

Dagens addiction: Kent - Musik Non Stop

Tänd ett ljus

Det är första advent för er som glömt att kolla kalenderna.
Har slappat hela morgonen men ska snart äta en sen lunch sen ska jag börja plugga på allvar! NOT...jo men jag ska försöka. Länge sen jag pluggade på allvar. :S

Delar med mig av en gammal youtube-video som jag nästan ahde glömt bort. Något för er som gillar film (speciellt Star Wars).
 

End of the week

(Skrev det här igår men glömde lägga upp det.)
Lalala HELG!
Har varit riktigt trött på skolan den här veckan. Kom på att det är jag som är konstig och itne alla andra. >.< HAHA!
Men MÅSTE börja på mitt historian arbete, mellan 1000 och 2000 ord till på tisdag och jag har inte börjat ens. Jag har gjort så här flera gånger men nu kanske jag ligger riktigt illa till?!? Har druckit julmust och kollat på gamla Futurama avsnitt.

Dagen slutade med att jag somnade i sängen vid kolckan...vet inte men de var tidigt. Brukar gå och lägga mig tidigt så jag tvingade mig själv att somna om flera gånger, Vilket jag itne heller brukar göra (somna om). Nu är klockan lite över åtta. Få se om jag kan börja plugga lite mer intensivt idag.

Värdelöst?

Lite update om igår.
Skoldag med lite firande, GG fyllde 17 år. Grattis! Jag och Olle åkte lite tidigar från skolan för vi skulle jobba på Grand, mitt sista pass på filmfestivalen. Kommer dit och inser att det är två timmar till nästa utsläpp så vi lodar runt. Handledaren kommer efter ett tag och säger att vi kan gå efter utsläppet eftersom han planerade schemat lite fel och vi inte behöver stanna så länge. Sally kommer och vi stannar med henne eftersom hon hade passet efter oss. Ännu mer slöseri med tid tills vi kollar på förfilmen Pälsen. Efter det åt vi våran arbetsmat - fick grönsaker med ris - och sen åkte vi till Martin med julmust och chips i våra väskor.

Hos Martin spelar vi spel med Martin och hans lillebror Axel. Sally missar sin buss - som vanligt - och alla åker hem samtidigt. Fans ingen buss hem så jag fick ta en som kör mig en bit och sen fick jag gå till tåget. Julia räddade min kväll och pratade med mig via mobilen tills mitt tåg kom. på tåget träffade jag Anna och Wile bankade på fönster eftersom hon kom med tåget jag skulle ta.

Förstår ni?? Måste börja med historia arbetet nu. >.<

Miss

Kunde inte skriva igår, sorry. Efter skolan åkte jag direkt till stan och såg en film sen träffade jag Olle och Sally. Sen gick jag för att kolla på en till film med Isabella och Simon. Sen träffade jag Olle och Sally igen, eftersom vi alla skulle hem. Kom hem kvart över elva och hade inte ätit på över tolv timmar eller nåt, så jag orkade inte skriva.

Skoldag - Börjar dagen med historia 8.20 till 9.50. Hål timme. Ekonomi från 13.30 till 15.00. - Skoldag slut
Spelade lite piano med Mikaela där i mellan också, men dagen var mest bara slöseri med tid.

Efter skolan gick jag med Wille för att göra lite "dirty buisness". ;) Skriver om det imorgon. Nu sitter jag här i mitt hem med min ylletröja och är förvånad över hur varmt det är. Mina päron har ett möte med någon tjej som barättar om försäkringar eller nåt, så jag vill itne gå upp till övervåningen. plus att hon tydligen gick i samma skola som mina äldre syskon. Bla bla bla minnen bla bla.


Time

Dagens låt

Muse - Time is running out

Blind as a bat

Snöbolls krig i skolan idag igen. Lyckades undvika att bli mulad (eller mullad som vissa säger) samtidigt som jag mulade nästan alla. :D Får akta mig så folk inte ger igen imorgon.

Skulle egentligen åka till stan för att kolla på bio med Sally och Olle men någon måste ut med hunde så jag fick åka hem. Planen att jag skulle åka efetr jag gått ut med hunden gick i kras eftersom mina glasögon gick sönder i skolan. En skruv som håller ihop ena glasögat hoppades ut, hittade glas men inte skruv. Dom var ändå ganska slitna eftersom jag råkat sätta handen på dem och suttit på dem ett flertal gånger. Ska köpa nya på lördag, kanske kollar linser också...om jag orkar. -_-

Ska spela lite piano nu :)

snö

Charlie the Unicorn

För alla som missat något av det roligast som kan hittas i det fria fantasi landet vi kallar Internet

Chalie the Unicorn (candy mountain)
OCH
Chalie the Unicorn II (the banana king)


 

Snö snö snö snö snö snö snö snö...

Förutom alla vardagsproblem så är nog snö något alla tänker på. På bara ett få dagar har det snöat och snöat. Ett par i min klass kunde inte komma till skolan för att dem var insnöade och bilarna skulle börja skotta i deras område imorgon, eller ikväll... dem skulle i alla fall komma till skolan imorgon.
Vi som var i skolan hade snöbollskrig, riktigt kul även om jag inte hade handskar fick jag in ett par träffar.

Skulle egentligen jobba på filmfestivalen idag men jag ringde och sa att jag var sjuk. Orkar inte jobba fem dagar i rad!! Så nu sitter jag hemma, lyssnar på lite musik och tar det lungt. Tänkte läsa lite svenska och plugga lite matte nu när jag har tid att gör det.


Oslagbart

Gillar verkligen den här låten. Har lyssnat mer och mer på den men visst inte ens att det fanns en video. Själva låten är förkortad men videon är nice.

Muse - Invincible

Dumpning av foton

Har tagit massa foton som bara sitter i mappar och åldras. Tänkte dela med mig av lite foton från den enaste tiden.

Sta

a

Soundtrack of the day

Dagens soundtrack
No Doubt - Don't speak
Nostalgi låt som även passar nu.


Mitt liv som volentär

Dag 4
Ska jobba med Roxanna idag. Har bara pratat med henne en gång med hon verkar ganska cool.
Ska stå på Saga för tredje gången nu och ska jobba för fjärde gången. Jag har jobbat varje dag sen festivaen öppnade. Jesper (ledaren över våran avdelning) sa att jag var veteran eller något.
Ska egentligen jobba imorgon (måndag) också men orkar nog inte. ska nog säga att jag är sjuk eller något
Har gått igenom dagens filmer och har chansen att se ett par filmer utan att behöva gå ut för att en annan film slutar tidigare.

Well, I'm off. Jobbar det tidiga passet idag så jag behöver inte bli orolig för att komma hem sent.

Stockholms filmfestival

har jobbat på stockholm filmfestival två långa kvällar. Första kvällen(jobbade på Saga) visste inte vi hur vi skulle göra men vi lyckades dela ut någrra lappar. Jobbar med att få folk att rösta och tycka till om filmen. När vårat pass nästan var slut så kom vi på att vi ju får kolla på filmernam så vi gick in till en Surprise Film. Visade sig vara en smypremiär på vampyr filmen Twilight, riktigt nice. men eftersom det var så sent så kom jag hem vid tre tiden, sen ska man upp halv sju också.

Dag två, jobba på Skandia. Det är på Skandia dom har Red-Carpet filmerna och lite kändisar kom dit och får mingla. Fick Michael Nyqvist att rösta. :P Det var itne så mycket att göra så jag och Sally gick mest runt och åt godis eller kollade på filmerna. Slutade sent denna dag också, men tvingade Olle (som vi träffade senare) att vänta på en buss med mig. Kom hem mellan 2 och2.30 men är inte säker.

Ska iväg och jobba idag igen haha. Tänkte gå förbi Winter Jam i stan, see what all the fuzz is about.

Morsning korsning

Torsdag morgon och jag sitter här med en kopp vanilj te framför mig, gillar inte kaffe. Ska ha historia är jag komemr till skolan, tur att jag har gjort läxan. Slutar kl tre sen är de pang boom till stockholm för jag ska stå i en biograf och få folk att röst på sina favorit filmer till kvart över tio. har jag redan skrivit detta? Jo kanske, aja hoppas jag kan passa på och se någon film när jag ändå jobbar. mahaha

Dagens sountrack: M.I.A - Paper Planes (ingen musik video bara låten)

Smygreklam

För er somitne har sett det så har jag två sidor på min "länkkar lista".

Den första är Josephines blogg, http://juicyfruttan.blogg.se/. Josephine är en gammal klasskompis och en nära vän. Hon skriver om allt möjligt men mycket kändis prat, egna roliga tankar och musik.

Den andra är Sallys blogg, http://loling.blogg.se/. Sally är en super snäll klasskompis och vän. Hon skriver mycket om mode, småsaker i vardagen och kändis skväller.

Båda är rolgia små bloggar som är värda att läsa. ; )

Trött mucho?

Lång skol dag igen. känns som att skol tröttheten kom tillbaka snabbt efter lovet och alla blir bara segare och segar. Kan ju vara för att det är mörkt ut nu när man åker hem också. Själv var jag väldigt lätt irriterad idag, speciellt på vissa personer, nämner inga namn. Fick ett medelande från Stockholm Filmfestival...ska jobba imorgon från 17.00 till 22.15!! Hur länge som helst, men vi får äta på resturang och kolla på film så. :)

Nu ska jag försöka göra min historia läxa!!
Dagens foto på G.G.


Oj då

Glömde dagens låt...
Arctict Monkeys - Leave Before The Lights Come On
Bara för att den känns aktuell... (?)

 

El scorcho

Är helt död, kom hem21.10. Trött, kall och hungrirg. Orkar itne förkalra just nu -_- gör det nog imorgon. Vill int skola imorgon, kanske stannar hemma.

Update

Kollade kalrt på filmen, den var riktigt bra. Nu kan jag lita på folks film omdömme igen.

Vad är klockan -_- 04.34 ush. Somnade ett tag efter filmen så jag är vaken nu. Vilket är bäst, sommna sent eller vakna tidigt? Vene vad jag ska göra nu heller...
Just nu vill jag:
I Ha något roligt att göra
II Åka skridskor
III Äta godis


Olle speelar Åka skridskor med klassen k

Inte jag på någon av bilderna medn trevliga människor som jag känner :)

You know

Kollar på filmen Juno eftersom ALLA säger att den är bra. Har kollat pålite mer än halva nu, tog en liten paus bara för att värma lite hemlaga äppelkaka. Ha en trevlig helg :P

Who does it feel then?

Andra gången det här året som jag lyssnar sönder mig själv på den här låten. Vet inte varför men kan inte sluta lyssna, är jag hjärntvättad? Det är itne soma tt det är den bästa låten och den är inte speciellt ny helelr. Ett mysterium kan man säga.

Klump i halsen

Vet itne vad det är med mig idag, känns som jag har en klump i halsen och en i magen. Har gjort mina läxor nu så jag borde väl känna mig bra - I guess.

Apropå ingenting - vad tänker ni på om jag säger uteliggare? Säkert en skabbig gubbe med slitna kläder, en jacka som är minst tio år gammal och en skylt som är något felstavad. Var jag nära? För ett tag sen såg jag en kvinna som satt på gatan och tiggde, hon såg inte särskilt sliten eller något ut men ändå var det alltid folk som pratade med henne när jag gick förbi (hon satt på Drottninggatan i stan).  varför ska hon få all uppmärksamhet? För att hon är kvinna? Nåja ville abra påpeka att en hemlös är en hemlös, även dom förtjänar jämstäldhet.

Bang Bang


HIttade en video på en akustisk version av låten Bang Bang, Dirty Pretty Things.

Ding Dong

Som sagt så såg jag på The Queen idag för folk har sagt att den var bra. Måste säga emot dem. Bra skådespel och så men inget som man vill se igen, tyckte att själva handlingen var tråkig. Eftersom det handlade mycket om prinsessan Dianas död 1997 såg är det svårt att relatera eftersom jag knappt kommer ihåg det och man var ganska liten då.
Bild av Annie Leibovitz, det är den riktiga drottningen.
ze Queen of England

Snö utanför mitt fönster

Härlig morgon. Vaknade sent, vilket jag aldrig gör. Eftersom jag inte hade någon lust att göra allt jag ska göra bestämde jag mig för att kolla på en film jag blivit tipsat om. Det var inte min typ av film (det var en liten kärlekssaga) men det var väl bra. :P Precis när eftertexten börjat rulla och musiken går så kommer min lille bror in i mitt rum och säger att det snöar. Blev lite som ett ""moment" (som man säger på engelska) men musiken och snön.
Ska äta lunch nu, köttbullar med potatismos hehe. Kan det bli mer spännande. Sen ska jag nog kolla på The Queen, som jag fick av Stockholm Filmfestival, för jag har ingen lust att göra läxor och folk säger att den är bra.

LåtenNya favorit låten, även om videon inte är den bästa hehe.

Gymnasiemässan

Som jag skrev skulle jag till Gymnasiemässan i Älvsjö idag. Fick gå upp tidigt och springa för att hinna med bussen men jag kom i tid. Tyckte det var jätte kul när det kom mycket folk och ställde frågot. Man märkte snabbt vem som var där för att den var intresserad och vem som var lite små tvingad av föräldrar. Vissa föräldrar gick runt och ställde massa frågor medan aderas unga var tre meter bort haha. Men som sagt så var det kul och jag lyckades locka många elever till skolan. ; )

Stå och prata

Äntligen är det helgen igen. Känns som att veckan har varit extra jobbigt, så det är skönt att kunna vila lite nu och sova ut (inte för att jag sover länge). Men vilandet får vänta lite, ska nämligen stå på Älvsjö mässan imorgon och göra reklam för fina skolan. Så jag får gå upp ganska så tidigt om jag ska vara där kl 9. Nu ska jag fixa med datorn så att bilden kommer upp på tv:n.

90-tals nostalgiDagens lilla musik video...

Linslus...NOT

Jag är ingen linslus, står bakom kameran inte framför. Så det väldigt lång tid nu när jag försökte ta en bild på mig för volentär passet. Satt kameran på självutlösning och sen fick den stå i bokhyllan. Bilderna blev alltid fel, jag står antingen för mycket åt höger, eller för högt upp, eller så blir bilden för ljus. A massa problem som man inte räknar med. Nu valde jag en bild...men jag tror jag tar en nya ikväll. Nu ska jag plugga till ekonomitestet imorgon...eller försöka plugga.

Sen födelsedagspresent

Juste, idag efter mötet så gick jag och klasskompisarna till Kungshallen för att äta. Köpte en pasta som inte smakade någo gott alls, slöseri med pengar!! Men något positivt var att jag fick en sen födelsedagspresent - en tröja från London!
Det var tydligen gjort av något exlusivt eco-märk som bara gör limited edition tröjor.
Motivet på tröjan:

Prsent tröjanGoodie-bag

Var på volentärmöte för stockholm filmfestival. Fick lite information om vad vi skulle göra och en fin goodie-bag. Lite godis, filmer, en tröja, en kopp och lite annat. Trevligt trevligt. Vi ska gå runt i biografer och få folk att röst på filmerna de tycker är bäst. Men nu måste jag göra min engelska läxa!!

Bag:en Innehållet

Nytt och fräscht

Ny och fräsch blogg, inte första gången jag gör det här. Vene var jag ska skriva just nu, skapade bloggen mest för att ha något att göra när jag har tråkigt. Nåja, ska bråka med min bror nu för att han åt upp min choklad. RÖR INTE MIN CHOKLAD!

RSS 2.0