I get around

Dagen har varit stökig och bökig. Men jag hoppas kvällen blir bättre.
Även om det är valborgs afton så är jag inte så pepp för att glo på en eld.

Tack och hej leverpastej!

Sitter här...

Sitter här och lyssnar på Let's Dance to Joy Devision efter att nästan somnat i soffan för tio minuter sen. The Wombats kommer till Emmabodafestivalen, vilket gör mig väldigt peppad inför sommaren.

Sitter här och gäspar samtidigt som jag ladda över dagens bilder från kameran över till datorn. Fart fylld dag med båda kinatävling och möte med Josephie och Lina.

Sitter här och funderar över hur onödigt detta inlägg är. Men nu ska jag göra annat.

Vardags bekymmer

Jag vet att bloggen inte varit lite död, men vad ska man göra?!
Jag skyller på det "fina" vädret. :P

För övrigt så luktar min micro knaelbullar igen.
Sitter här och skriver fast jag borde läsa på romantikens grundare, blä.
Men men, vad ska man göra??

Imorgon har jag bokat in med Josephine. Hon ska få sin present som har suttit och tryckt i min garderob ett tag nu.

Nu ska jag internet loda en stund till.

Blä

Skaffade facebook. Det får mig att må dåligt, kalrar inte av det. Hahaha
Känns som att jag ätit en bit rå kyckling när jag rotar mig igenom alla vänner jag borde känna.
Om ni hittar mig så får ni adda mig.

Birdie birdie in the sky...

Fåglar i London

Plus minus 0

En lektion idag, kändes extremt onödigt att åka till skolan runt elva tiden i morse.

Veckans skiva är definitivt gratis skivan jag fick från P3 Live förra veckan. Ett par riktigt bra live spelning som Säkert!s Vi kommer att dö samtidigt och The Hives Walk Idiot Walk. Var faktiskt med på den The Hives konserten.

Ser fram emot att fira Josephine, blir nog riktigt kul. Nästa vecka kommer min storebror hit från Malmö. Han ska vara med och tävla i Årets Bartender med 17 andra personer.

Måndagsbarn

Skrev klart det sista på min ekonomiuppsats, tog 20 minuter. Mer än så har jag inte pluggat under lovet, tar slut om ett par timmar.
Om man kollar noga så ser man att jag lagt till en till länk på listan. [varning för smygreklam] Den nya är Robins blogg, eller bilderblogg kanske man ska säga. Check it out! Massa coola bilder.

Ont

Fortfarande huvudont.
Funderar på om jag borde skaffa fejsbook, "so people can keep up with my persona"!

Påsk är överskattat...

Blah Blah DÖ

Sitter här och bara lodar runt på internet och tänker på att jag inte vet när jag kom hem igår. Mår inte så bra heller. Sen plötsligt inser jag att jag ska träffa Wei i Täby kl. 12!!! Panik!

Ja, jag får fortfarande påskägg!

Sorry med att det har varit "lite" dött här på bloggen.
Har haft datorproblem och inte kunnat göra någonting. När datorn funkar som den ska så ska jag uppdatera lite bättre och så kommer nog lite nya bilder också!
Glad påsk!

So about last night...

Igår kvällspenderades kvällen i Robins lägenhet. Julia, Nadja, Emilia och Anna var med och vi var alla på partyhumör. Många glada miner och det bestämde planer även för nästa helg.
Då och då så tappar man bort/ glömer något efter en fest. Igår glömde jagkameran hemmahos Robbo så jag får vänta med att sätta upp några bilder (om det ens är några bra).

Påsk!!!!!!!!!!!!

Färgade påskägg. (ris/lök, karamellfärg, te, blåbär)
Igår spenderade jag en del av förmiddagen med att färga ägg ch fundera ut olika sätt man skulle kunna färga dem på. Lite så där påskigt. Men jag vet inte. Jag tycker på påsk är lite överskattat. Jag vet inte vem som kom på kopplingen mellan Jesu lidande och godistiggande "häxor", men den personen borde nog funderat ett tag till. Nu är det dags att äta frukost.

Ps. efter att blivit atttackerad av Täby Enskilda elever så har jag ändrat titeln på inlägget

Say the word

Hade sovmorgon till lunch idag.
Gubben som satt något framför mig i tåget började bråka med SLs biljettkontrollanter för att hans tågremsa inte avr giltig. Han krigade för sin sak, att dem inte har någon rätt att ifrågasätta honom. Medan kontrollanterna sa att det är hans skyldighet att ha en giltig biljett. Han tog då till hot och sa att han skulle slå hon kontroll-tanten som pratade med honom. Tyvärr gick jag av innan dramat var över så jag fick inte se något slagsmål.
Dagens I-lands drama.

Nancy Sinatra - Bang Bang


Will not love you long time

Såg The hills have eyes II med min lillebror när han kom hem, bara så ni vet. Samtidigt hade jag den bärbara datorn i knät och jobbade med min engelska läxa. Kan inte säga att jag kom så långt men det var ett tappert försök. Åt precis middag, eller jag tryckte i mig middag. Var inte så värst hungrig men man måste ju äta med familjen.
Imorgon är det håltimme till efter lunch vilket uppskattas väldigt mycket. Ska se hur mycket läxor jag hinner göra då. För er som inte har märkt det har jag försökt att vara pluggis hela veckan. Men jag är lite osäker på om resultatet blir bra.

a aa
-inte min bild

Gör som 1600 andra idag...

Kom på att det mesta jag skriver bara är trams, haha. En viss någon bad mig sätta upp fler bilder. Men jag är ganska så kräsen när jag ska välja bilder.
För övrigt så behöver jag någon som peppar mig eller någon som står bakom mig och skriker på mig tills jag gjort alla mina inlämningar.

...please

RSS 2.0