En dag som denna

Idag har jag bara degat. Eller lite har jag gjort. Mamma fick för sig att fixa hemma så jag fick hjälpa att sätta upp det nya bordet. Fick gruva och bära en hel massa saker. Gick till centrum för att ta ut pengar MEN ingen bankomat fungerade..surt. Fick för mig att rensa garderoben igen och nu har jag bestämt att ta bort en hel massa gamla kläder. Av någon anledning har jag också varit obeskrivligt seg/trött idag...tur att jag bara har lite läxor.


Ska alltid sluta på samma sätt

Var ledig idag eftersom hela skolan hade friluftsdag men vår klass inte håller på med sådant. Så medan folk orienterar i skogen får vi vara hemma och slappa. I alla fall så träffade jag Kattpojken, Logan och Olle (notera att detta är "nicknames") på stationen. Sen gick vi och köpte en massa saker för att ha taco-kväll hos mig. Efter ätit massa sötsaker och spelat tv-spel (där jag krossade alla) skulle vi börja laga maten. Slutade  med att Logan fick hacka klart rödlöken som jag hackat sönder och då hade hon redan hackat allt annat. Jag lekt med löken och ville få folk att gråta, och de andra två försökte steka köttfärsen men eftersom ingen kan av dem kan laga mat blev de "köttbulle"-aktigt. Men det är smaken som räknas och det var gott. Sen kollade vi tv och spelade ett jobbigt tärningsspel som slutade som alla kvällar hos mig slutar. I chaos! Men kul var det.


"Do the dance"

Skulle ha handbollsträning med klassen efter skolan, men eftersom ledarna bestämt sig för att de itne orkade så blev det itne av. Ändå kom jag hem senare än jag brukar. När mamma kom hem hade hon med sig jordnötssmör, choklad, cornflakes och riven kokos...undrar vad hon ska hitta på. Jag gissa på något mumsigt eftersom hon sa att hon lärt sig ett nytt recept. Känns som att det här är en lungn vecka efter mycket pluggande. Så glad att jag inte har ESS (IB naturvetenskap). Är också ledig på onsdag eftersom vi inte har idrott och därför itne behöver göra något på friluftsdagen.
Idag delar jag med mig D.A.N.C.E. av Justice. Enjoy.


25.01.09

Stör mig så in i...jag vet inte...att allt på sidan om inläggen har flyttats ner. Jag menar länkar och allt det där som man kan klicka på. Jag antar att jag la ut en video eller bild som var för bred. Ska kanske försöka fixa det senare. För övrigt så har jag tappat bort mina glasögon (och nej dom ligger inte på huvudet Jo'), så om det är mer stavfel än det brukar vara så vet ni varför. Har fått en japansk låt i huvudet, vet varken vad den heter eller vad dem sjunger men melodin är fast. Damn it!!
Nu ska jag gå och äta frukost, började äta runt niotiden. Men på helger brukar det ta tid för mig att äta frukost eftersom jag gör annat medan så jag dricker te, gör något, äter en macka, gör något annat, äter yoghurt...osv, a tills det är lunch. Ingen bra vana antar jag.

24.01.09

Ensam hemma igen. Vad ska man göra? Måste komma på något att äta också,  hmm. Känns som att det här är ett ganska onödigt inlägg... o_o så jag sparar det och skriver kalrt det senare...

Fortsättning.
Såg halva Eternal sunshine of the spottless mind på tv nyss. Märkte att jag hade "brännmärken", från igår, på benen. Vi "tränade" handboll och jag flög i golvet ett par gånger. Fick sådanan märken man får när man glider med knät på gymsalsgolvet. Inte skönt.

Bure bure bure bure

Morgonen är ganska viktig för mig, vet inte varför. Men idag flög allt bara iväg och jag har inte ens ätit frukost. Men det är helg så det är väl okej antar jag. Har lust att sitta framför tv:n och kolla på någon bra serie eller film hela dan. Några förslag?

Ménage à trois

Va, va, va? Äntligen helg!
Har inte planerat in något skolarbete förutom att läsa lite. Ska försöka at inte vara sitta framför datorn och fetta mig!
Snart är det kinesiskt nyår, då ska jag stå med tomtebloss på gatan. Haha, skriver bara massa random skit just nu. Aja, hoppas ni ändå läser. Dagens låt blir You're Pretty Good Looking (For A Girl) av The White Stripes. Tror inte det finns någon riktigt mucikvideo till  låten men jag hittade en men massa animeklipp. Haha det får duga.


Jag är det nya svarta

Har haft en hel del saker att göra den senaste tiden. Skyller på skolarbetet har tagit min blogg tid. Men nu är jag väl tillbaka. Idag såg jag det sista avsnittet av Jonas Gardells drama "Dom halvt dolda". Jag vet inte varför men jag är inte direkt ett Gardell fan men jag tyckte att detta drama faktist var intressant och bra. Imorgon ska vi ha tränings match med 3:orn eftersom handbolls matcherna kommer börja sspelas nästa vecka och vi vill vara i form...eller något. Nu ska jag sova. Go' natt.

Regina Spektor - Fidelity


Troll

Hemma efter att spenderat mer tid än jag trodde jag skulle göra hos Kattpojken. Spelade spel, kollade massa internet saker och hjälpte varandra med skolarbete. Nåja jag började skriva för att berätta om vad som hände på vägen hem. Satt på bussen, lyssnade påmuik och skulle snart vara hemma eftersom det bara tar 2-3 minuter att komma hem med buss från stationen. Men bussen svänger inte och folk går fram och pratar med chauffören och han säger bara förlåt. Han fick åka längre fram för att kunna vända. Det blev en resa där fartskyltar itne spelade någon roll och tur att det inte var några bilar ute. kände mig som harry Potter när han åker buss i tredje filmen, fast stolarna rörde sig itne. Kom hem efter 20 minuter. I-landsproblem är roliga.

Study buddy

Har planerat min helg och det blir mest  plugg. Jag förvånar mig själv ibland. Just nu sitter jag framför datorn och äter soppa...grönsakssoppa...och tittar på youtube videos. Ska strax åak till Kattpojken och han ska hjälpamig med svenska redovisningen. Nästa vecka ska vi börja ha våra "oral presentation" som det heter på IB-språket. 15 mintuers prat om en bok vi har läst. Ska prata om två böcker men jag ahr inte ens läst en av dem. :O

Zolas spöke commands you

Var inte i skolan idag. >_o
Vet att jag har en del att göra i skolan men jag kan koppla bort allt, vilket är rätt så skönt. Idag är det torsdag och det finns nog inget att se fram emot på tv, men brukar inte kolla så mycket på tv ändå. Ser fram emot imorgon efter som jag ska äta ute i stan...vet inte riktigt vart. Bla bla bla nuska jag ut med hunden.

Hello Mr.Roboto

Har fixat och trixat med saker hela dagen idag.
Skönt med helg så snart efter att lovet slutade. Det blir lättare att komma in i skolrutinerna än om man hade gått alla fem dagarna i skolan. Men imorgon är det skola igen, historia lektionen blir nog lika "produktiv" som alltid. Vet itne vad mer jag ska skriva. O.o Men hoppas att alla som är sjuka blir friska. :P

No more Mr. Fake-smile

Har ingen orka längre...mår dåligt och är trött på allt gammalt. Stannade hemma idag...

En stor choklad

.Orkade inte stanna och lata mig så jag åkte till stan och träffade Skorpan. Han köpte kaffe och en bulle (som alltid) och jag köpte varm choklad sen gick vi till Gamla Stan. Det var väldigt kallt och våra händer tog mycket stryk av kylan. Vi lodade runt bland gränderna tills vi såg att vi gått i en cirkel. Kom då på att jag hade vantar med mig men Skorpan hade inte det så vi vandrade till drottninggatan. Efter att köpte ett par saker, bl.a. vantar, så gick vi till kungshallarna för att luncha. Svårt att bestämma sig som alltid med till slut blev det en macka som tydligen kostade 60 kr (den var inte värd det). Sen åkte vi hem, en timme för mig och 20 minuter för honom eftersom han flyttat till stan.
Väl hemma har jag städat mitt rum, som konstant blir skräpigt fast jag inte är där så mycket. Har också rensat datorn från lite gamla och dåliga bilder.

Dagens låt:
Blur- Coffee & TV

Plötsligt händer det

Första inlägget på det nya året. WOHO!
Vet itne varför men jag har slagits av en plötslig känska att vilja sova. har sovt mer den här veckan än jag gjorde i november månad tror jag. Får se avd all sömn resluterar i.....gäspade precis också! Nu får jag skärpa mig!!
FYI så har jag inte gjort speciellt mycket då jag har varit vaken heller. Har gått ut lite mer men inte så mycket mer än det.

Dagens låt:

Elliot Smith - Angeles


RSS 2.0