Skjut mig nu

Spenderade morgonen med att göra en chokladtårta och eftermiddan hos Kattpojken med Wilhelmina. Vi spelade massor av spel och åt både godis, kakor, bullar och tårta. Nice! Kanske ska dra ner på allt fettis ätande nästa år...
Nu lyssnar jag abra på musik och är trött. Surar också lite...

The Vines - Ride


Up, up and away.

Lillebror och pappa packar nu. De ska  och fira min morbro ikväll och komma tillbaka imorgon. Jag skulle egentligen också med men har ingen större lust för att åka iväg, plus att jag började städa mitt rum och slutade mitt i nästa. Det är just nu stökigare än det var innan jag började städa. Well I'm off to clean my room now.

Borta bra men hemma bäst

Hemma nu efter julfirandet i Skaune. Det var riktigt trevligt ochunder julaftonen var det riktigt julkänsla. Spenderade julen där jag brukar spendera sommaren och vi åt god mat och sen var det tomtegröt. Inte sspeciellt gott men kul att alla letade efter mandlarna för att få presenter, jag fick ingen. :/
Sen lekte vi julklapps leken!! Haha, riktigt skoj. Jag gick hem med tre julklappar, men folk tog massa från mig eftersom jag hade massor i början. Sen var det julklapps utdelning och fick massor av fint från min nya skånsk/danska släkt. :D
Lyckad ju x 10!

"Merry christmas and a crappy new year"

Imorgon är det julafton. Woho!
Ska spendera denna jul hos min brors sambos föräldrars hus. Förstår ni? Jul i Skåner ska bli kul. Men attans vad det är varmt här nere. Global-warming is the shit. :O Nedrans, ingen julkänsla. Men vad ska man göra? Det är trevligt ändå!
Vet inte om jag hinner skriva något imorgon, så jag önskar er en god jul nu!

GOD JUL från Stefan till er
(too cheezy? >.<)


When no one is looking

Har spenderat denna fjärde och sista advent hemma. Började spela piano igen för att lära mig en låt som jag kommit halvvägs på. Har också börjat läsa boken Gregorius som jag fick låna av Wille. Ska göra en svenska presentation om den när skolan börjar igen.
Folk har börjar åka iväg nu. Senast att åka iväg ät Josephine som har åkt till Örebro för några dagar sen och Kattpojken åkte till Hälsingland idag. Inte lika kul när dem är borta men med det magiska internet så är folk aldrig långt borta.
GAH...glömde bort vad mer jag skulle skriva. >.< Kommer kanske på det senare, aja.

Song of the day: The Sounds - Painted By Numbers


You killed it with your secrets

Första jullovsmorgonen. Gickk upp runt niotiden och kollade på tv. Hittade en påse godis älgar i mitt rum och det blev frukosten för idag, tillsammans med choklad från paradis-askarna vi har fått. Ensam hemma med lillebror så ingen av oss gör något nyttigt, kollar på, kollar på tv, sitter vid datorn, spelar daorspel, spelar tv-spel...
Men ikväll ska jag åka och se den nya filmen The Day the Earth Stood Still tillsammans med kattpojken. Ska blir riktigt nice!
Filmens trailer

I'm done

Missade att skriva igår. Inte bra. Nåja lite update. Hade avslutning i skolan med klassen. Det bjöds på kakor, julmust och vi spelade lite Land och Stad. Såkalrt vann mitt lag. HAHA Sen var det avslutningen i aulan. Trevligt trevligt. När alal sagt hej dåo ch god jul drog ett gäng av oss till centrum för att luncha. Det blev en liten avslutnings lunch på Burger King. Följde sen med Wille på julsopping. Hon hade tur och hittadee det hon letade efter medan jag gick som ett fån, tomhänt hem. Men det var trevligt ändå.

Knarkade Santogold när jag kom hem - L.E.S. Artistes


Korsing Morsning

Morsning Korsning
Sitte här och äta frukost...ellar dricker för jag har bara varm mjölk med choklad här. Ska åk om typ en kvart så jag borde fixa allt snart. Dagen börjar med historia och slutar med ekonomi. Där i mellan har jag en lång håltimme som jag kanske spenderar hos Kattpojken. lalala
Vad mer att skriva en mörk morgon som denna...hmm...
Nåja slutar skolan imorgon och sen är det lov!!!

Sämts = Vinnare

Seconded
Dagen gick som planerat. Nej vänta, dagen var ännu bättre. Vi bluv bjudna på pepparkakor, godis och jumust av lika lärare och håltimmen var chill. Slappade vid skåpen med godis och musik i ungefär en och en halv timme.

Har spelat tv-spel med min lillebror, Tekken 5 för hela slanten. Nu väntar jag på att Dirty Sexy Money ska börja.

Quote of the day: Under svensklektionen när vi tävlar i Land och Stad.

Mona Lisa (läraren): Ni är lag ett. *pekar på en grupp*
Martin (i min grupp): Vi är lag ett.
Mona Lisa: Nej, ni är lag tre. För ni är SÄMST!

*såklart skämtade hon och ni ska veta att min grupp vann*






"There is no I in threesome"

Har pratat med Wille nu ett tag. Flumprat och trött humor har blandats med palner för imorgon. Har nämligen en väldigt nice dag imorgon!

Sovmorgon :]
Kort mattelektion !!
Lång lunchrast :3
Kola på Crash på engelsklektionen :D
Mona Lisa lektion lalala

Som sagt väldigt nice dag, uppskattas mycket nu när alla är sega dagarna innan lovet.
För att göra kvällen lite mer glad lägger jag upp en låt:

Parka - Disco Dancer

Jag är sjutton och ett halvt

Var på barnkalas igår hos min syster. Det var nämligen min systerson som fylde år. Han blev ett år, haha. Jag kommer typ inte ihåg något från när jag var så liten, gör ni? Det avr i alla fall jätte trevligt och min syster och hennes man ahde bakat MASSOR av godsaker. Dom hade gjort både vanliga kanelbullar och såna med vanilg. Långa smala kakor och små runda med nån röd fyllning i mtiten. Men mina favoriter blev chocolate-chip kakorn. MUMS! Haha känner mig som en fet liten gubbe just nu, inte för att det är fel. ;)

mums med bullar

Fight, fight, fight!

Jobbade med mitt mattearbete igår. Tog ett par timmar men jag visste ungefär vad jag skulle skriva och med lite hjälp från pappa kunde jag enkelt komma på formler och annat crap. Aja, sen kollade jag mobilen...ett sms från GG att dom skulle ta tåget och vid vilken tid. Kollar på sl sidan när tåget kommer fram, 21.13...vad är klockan...21.13. Ringer och får veta att dom försöker hitta hem till mig så jag får springa och möta dem vid statoil. Där träffar jag Wille, GG och GGs kille Anton. Vid går till julmarknaden och kollar runtlite samtidigt som vi letar efter en såndär sak man stoppar i munnen och gör pipljud. Eftersom GG vill köpa en till sin pappa. Efter ett tag börjar fyrverkerierna och hela torget blir rökigt.

Eftersom vi itne visste vad vi skulle göra så går vi hem till mig och tar ut hunden och springer runt lite. Anton och Wille verkade gilla den lilla motionsstunden. Sen går vi in och spelar Crash Bandicot 2, men jag råkar stänga av playstationet så vi spelar Tekken 5 istället. Gaming på hög nivå. Otroligt nog vinner GG över mig...TVÅ gånger :O. FAIL! Men det var ändå kul. (btw mitt hus är allmänt stökigt eftersom vi bygger om)

Tekken 5

Underlandet

Konstig dag idag. Film på historja. Åka hem till Kattpojken och spela spel, eftersom jag ahde en lång håltimme. Komma tillbaka till eknomin och sen sluta. Imorgon är våran sista lektion med våran ekonomi-vikarie Isidora. Hon sa att vi ska ha lite jultrevligt.

När jag kom hem tog jag ut hunden och sen avr det bara att börja med mattearbetet som ska avra inne imorgon, senast. 23.59. Men det gick inte så jag åt pizza och kollade på film med min lillebror. Men för ungefär en halvtimme sen kom jag igång med matten och det gick ganska snabbt när jag kom på hur man ska göra. Ska fixa dom sista uppgifterna och sen skriva allt imorgon.

Har läst lite ur Alice i Underlandet av Lewis Carroll. Inte riktigt som disney-versionen.

Börjar bli sent så jag ska nog göra engelskläxan, att kolla på tv och leta efter sterotyper.
 

Jefferson Airplane - White Rabbit

Alice på tekalas

Lovesick

Har håltimme just nu. Har pluggat lite med Olle, Martin och Sally men det blev mest kaos. Sally drog i Martins flaska när han drack så allt blev blött. Plus att jag och Sally slogs...om vad vet jag inte. Vet inte vad jag ska skriva...men jag sbörjar nog snart så det här får räcka för nu.
Mystisk mask

Punchdrunk

Somnade lite tidigt igår så jag skriver nu.
Har sovmorgon, woho, men har också prov i svenska. ordkunskap...inte mitt bästa ämne. Går nog bra ändå.

Snart är julen här och även om det inte är någon snö så kan man finna julstämning. Kanske går på någon julmarknad till helgen. :)

Bjuder på lite Moto Boy  så här på morgonen:
Moto Boy - Young Love


The adventur of Länk

Har lagt till tre nya länkar.

Först ut är Julia och Nadjas blogg. Två flummiga flickor och deras tankar.

Nästa är Olles blogg. Skriver om lite allt möjligt, både gott ocht blandat.

Sist men inte min är GGs blogg. Partyprinsessans egna blogg. Nice blogg av och om en nice person.

That's how we do it in AMERICA!

Det är reklam just nu men jag kollar på Erik & Mackan : Snygga och Smärta på tv 6. En vän ska vara men när som helst. Sitter där med min skål med snacks och ett glas julmust brevid mig och inser hur ironiskt det är att det handlar om att vara hälsosam, gå ner i vikt och att träna. Bordde kanske lyssna lite på vad dem säger...
Aja nu börjar det igen. har en pizza istället för snacks nu...det är väl nyttigare??


Yes we are.

Justice vs. Simian - We Are Your Friends


Ljus för två?

Andra advent idag, började dagen med att äta lussebullar.
Slappade runt på förmiddan men sen vart det av mot Upppsala för att fira min bästaste kusin som fyller 13. Åt gott och hade det najs.
Nu sitter jag hemma i värmen och väntar på att minuterna ska gå.

We all know it...

Har inte gjort något vettigt idag utom att loda runt i mitt hus. Är ensam hemma...

Idag åkte Mikael, a.k.a. The Canadian, hem till Kanada. Tillägnar videon till The Canadian.

Jimmy Eat World - Hear you me
(ingen video, det är låten och låttext)

Mot Sherwoodskogen

Igår var det Mikaelas sista dag i skolan. Hon var utbytesstudent från Kanada så hon skulle tillbaka. Spenderade massa tid i pianorummet och hon fick min voodoodocka Hiro. Sen gick vi ner och hela klassen var samlad och ropade SURPRISE när hon kom in i klassrummet. Allt var planerat. Vi åt massa skräpmat och sen var det tillbaka till skolarbetet.
När skolan slutat åkte jag och ett gäng till Rimbo för att umgås och äta gott. Hemma hos Sally fikade vi och spelade Buzz sen var det av till resturangen.
Efter all god mat skulle några åka hem men vi som blev kvar gick till Sally's place och spelade lite tv-spel och Uno. Runt elva tiden blev vi hämtade av Martins mamm och kusin. Pappa kom och hämtade mig halvvägs.

Gorillaz - DARE


Två för en

Konstig dag.
Började med att våran första lektion blir håltimme eftersom läraren var hemma med sjukt barn. Vilket betyder håltimme från 8.20 till 13.30 sen slutar jag. Åkte med hem till "Kattpojken" och vi spelade massa spel och åt godis och kokosrutor. Sen var det tillbaka till skoaln för att ha ekonomi. När jag slutat åkte jag hem och vilade lite.
Katt pojken
Sen åkte jag för att träffa josephine i hennes skola eftersom vi skulle se Michelles uppvisning. En julshow med mycket sång och en viss stöddig Jan Johanssen. När vi skulle hem var tåget äckligt sent. Fick sen gå av några stationer tidigare eftersom det var "signalfel". Väntar på bussen ut i ingenstans där man har noll täckning till mobilen typ. När reserv-bussen kommit, efter nästan 30 minuter, är vi på väg hem. Men vi gick av lite tidigare eftersom Josephines mamma var snäll och hämtade oss.
Föräldrar som kör hem = mina hjältar!!

Ledighet

Ingen skola för mig idag. Woho!
Gick upp klockan åtta. Spenderade morgonen med att kolla på gamla Futurama avsnitt och dricka te. Runt tvåtiden träffade jag Wille Wonka och vi lodade runt i centrum och sen lodade vi runt lite mer i den tomma skolan. Inte så många elever så vi passade på att spana in teknikarnas och elprogrammets delar av skolan. Helt nytt för oss, haha!
Kom hem runt femtiden och somnade nästan på soffan. Eftersom jag spenderade kvällen innan med att skriva uppsats borde jag nog ha gått uppt lite senare. Ska lägga mig tidigt som kompensation. :) Dagens photos...

Wonka skuttar
Söra backen
Wonkas ben

Listo, Done, Finito...andra ord som uttrycker att jag är klar

Blev "klar" med min historia uppsats för ett tag sen. Den har tagit upp massa tid så jag har inte hunnit blogga så mycket den senaste tiden.

Har blivit smittad med någon dagis-bacill tror jag. Hoppas jag mår bättre imorgon då jag är ledig. :D

Eftersom jag inte payat så mycket uppmärksamhet till bloggen så bjuder jag på en gammal låt. Knarkar alltid Kent när jag ska skriva uppsatser. Det här är en gammal goding, som folk säger på tv.

Den riktiga videon gick inte att lägga in på bloggen. :/ Men här kommer en live video, ni får nog skruva på volymknappen lite grann (glöm inte att skruva ner sen). Den riktiga videon: http://www.youtube.com/watch?v=nbT6Xo4Ckfs


Får jag be om största möjlig tystnad...

Tar en paus från "pluggandet" och bestämde mig för att blogga.

Idag tänkte jag göra reklam för en nya blogg som kommit upp på länklista. Den minst sagt gamla kompisen Fridas blogg. (Gammal som i känt länge, inte gammal som i ålder-gammal) Finfin blogg om tankar och annat som piffar upp vardagen.

RSS 2.0